ARTVİN MURGUL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ TÖRENİ YUNUS EMRE İLKOKULUNDA YAPILDI.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı sene sonu kapanış töreni Murgul Yunus Emre İlkokulun´da yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Zafer ŞİMŞEK, davetliler, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü törenden önce Murgul Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini ziyarette bulundu. Hazırlanan Göresel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisini gezdi. Başarılı bir öğretim yılı geçirdiklerini belirterek öğrenci ve öğretmelere teşekkür ederek iyi tatil dileklerinde bulundu.    
2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAPANIŞ TÖRENİ YUNUS EMRE İLKOKULUNDA YAPILDI.

Yunus Emre İlkokul Müdürlüğünce düzenlenen kapanış töreni okul müdürü Fatih KACA´NIN açılış konuşmasıyla başladı. Yaptığı konuşmada; 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında yapılan faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerinin başarılı bir yıl geçirdiklerini belirtti. Okul olarak velilerle ve öğrencilerle okul idaresinin bir aile gibi çalıştığını ve başarıyı hep birlikte yakaladıklarını belirtti. Öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Mezun olan öğrencilere ortaokul hayatlarında başarılar diledi. Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini belirterek tüm öğretmen, öğrenci ve destek personele teşekkür etti. Velilere okullarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Her zaman yanlarında olan ve hiç bir eksiklik yaşatmayan her türlü desteği sunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek konuşmalarını tamamladı. Milli Eğitim Müdürü gayretli ve azimli çalışmalarından ve okul olarak göseterdikleri başarılı performanstan dolaya idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının bundan sonraki yıllarda da sürdürüleceğine inancının tam olduğunu dile getirdi. İyi tatil dileklerinde bulundu. Türk Halk Müziği ses yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İlçe Kaymakamı Sayın Hüseyin ÇAM ve İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından takdim edildi. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Sayın Kaymakamımız iyi tatil dileklerinde bulundu.

YIL SONU KAPANIŞ TÖRENİ YIL SONU KAPANIŞ TÖRENİ YIL SONU KAPANIŞ TÖRENİ YIL SONU KAPANIŞ TÖRENİ YIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİYIL SONU KAPIŞ TÖRENİ

   

Hükümet Konağı Kat2 - 04667113511

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.